Alumexx ECO-line Huishoudtrap

Alumexx ECO huishoudtrap is een lichtgewicht huishoudtrap. Deze Alumexx huishoudtrap maakt het voor de klusser thuis mogelijk om kennis te maken met op hoogte werken.

De Eco-Line trappen voldoen aan de nederlandse warenwet en alle overige relevante Nederlandse en Europese normeringen.

De trap heeft een gereedschapsbakje om klein materiaal in op te bergen.

Kenmerken:

Prijs vanaf:

€ 39,- inclusief bezorging/leveringAlumexx UP Huishoudtrap

De Alumexx UP is een lichtgewicht huishoudtrap met optimaal gebruikersgemak. Allereerst is hij snel inklapbaar en voorzien van een vergrendel mechanisme.

Daarnaast zorgt een comfortabel handvat dat verplaatsen in en rondom het huis erg gemakkelijk gaat. De Alumexx UP is voorzien van antislip treden en slijtvaste trapvoeten.

Bovenop vindt u een handige toolbox met diverse opbergmogelijkheden plus een emmerhaak. Tevens is de toolbox uitklapbaar waardoor er ruimte ontstaat om uw emmer te plaatsen.

Verkrijgbaar in: 3 t/m 6 treeds.

Normering: EN131 met GS certificaat.

Draagvermogen: 150 kg

Prijs vanaf:

€ 79,- inclusief bezorging/leveringAlumexx BT Bordestrap

De bordestrappen (enkel oploopbaar) van Alumex kenmerken zich onder meer door een solide vergrendelingssysteem op het bovenste platform en een geborgd bordes dat zorgt voor een uitermate stabiele werkplek.

De Alumexx bordestrappen laten u genieten van duurzame semi-professionele kwaliteit. Alumexx bordestrappen bevat kwalitatieve elementen, zijn robuust en vooral betaalbaar.

De trap is verkrijgbaar vanaf 3 t/m 8 treden.

De Alumexx BT bordestrappen zijn voorzien van een dubbel profiel voor extra stevigheid. En dankzij het speciale scharniersysteem is de bordestrap eenvoudig inklapbaar.

Voldoet aan NEN 2484 / EN 131 norm.

Prijs vanaf:

€ 99,- inclusief bezorging/leveringAlumexx DT Dubbele Trap

De Alumexx dubbele trappen laten u genieten van duurzame semi-professionele kwaliteit en zijn uiteraard aan beide kanten oploopbaar. Alumexx trappen bevatten kwalitatieve elementen, zijn robuust en vooral betaalbaar.

De trap is verkrijgbaar vanaf 2 t/m 8 treden.

De Alumexx DT dubbele trappen zijn voorzien van een dubbel profiel voor extra stevigheid. En dankzij het speciale scharniersysteem is de dubbele trap eenvoudig inklapbaar.

Voldoet aan NEN 2484 / EN 131 norm.

Prijs vanaf:

€ 69,- inclusief bezorging/leveringAlumexx BASIC 2 & 3 Keukentrap

Zeer robuuste stalen trap met extra brede treden.

Een prettige stalen gecoate robuuste trap, ontworpen voor huishoudelijk gebruik. Met extra brede anti-slip treden voor extra comfort. Ingevouwen neemt de Alumexx Basic erg weinig ruimte in beslag. Slechts 5 cm en is hiermee uitermate geschikt voor in het huis. Met normering EN 14183 & EN 2484.

Prijs vanaf:

€ 39,- inclusief bezorging/levering


Alumexx Easy Keukentrap

Deze stalen bordestrap is licht in gewicht en vanwege zijn inklapbaarheid gemakkelijk op te bergen. De ALX Easy heeft een mooi rond design en een hogere veiligheidsbeugel voor nog meer stagemak. De treden zijn tevens voorzien van antislip. De ALX Easy is een ideale keukentrap en verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes.

Kenmerken:

Prijs vanaf:

€ 44,- inclusief bezorging/levering

Voor meer informatie en uw bestelling bel naar +31(0)599 852917 of mail naar info@hpwinternational.nl

Contact

Hoofdvestiging

HPW International CV

Molenstraat 20

7551 DC Hengelo (Ov)

Nevenvestiging

Seringenstraat 25

9581 KV Musselkanaal (Gr)

Telefoon

+31(0)599-852917

E-mail

info@hpwinternational.nl

KvK nummer

56019262

BTW nummer

NL851945430B01

Bank

IBAN: NL59INGB0007555840

BIC: INGBNL2A